Dodatkowe pozycje menu


ZAKĄSKI ZIMNE

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE

z kurkami

KARP PO ŻYDOWSKU

z cebulką i rodzynkami

FILET ŚLEDZIOWY

w konfiturze z jabłek i cebulki z pomidorami w korzennej nucie

GOTOWANY SANDACZ

duszony w pomidorach podany na warzywach

ŁOSOŚ GOTOWANY

podany z konfiturą z czerwonej cebuli, pomarańczy i imbiru

SCHAB PIECZONY

z czosnkiem przekładany musem śliwkowo-winnym

PASZTET Z KACZKI I BAŻANTA

z żurawiną i gruszką

KARKÓWKA PIECZONA

w ziołach z musem chrzanowym

ROLADA DROBIOWA

z serem pleśniowym, orzechami i winogronami

 

SAŁATKI

MIX SAŁAT Z TRZEMA GATUNKAMI SERÓW,

prażonymi migdałami i dresingiem miodowo-winnym

SAŁATKA Z KURCZAKIEM,

grzybami marynowanymi i pomidorkami koktajlowymi z dresingiem koperkowym

SAŁATKA Z MARYNOWANYCH PAPRYK

z serem feta i oliwkami

 

PIECZYWO, MASŁO