Przykładowe menu 1


ZUPA

BARSZCZ ŚWIĄTECZNY Z USZKAMI
ZUPA Z SUSZONYCH GRZYBÓW Z ŁAZANKAMI
KREMOWA ZUPA Z KARPIA I SELERA Z MIGDAŁAMI

 

DANIE GŁÓWNE

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
[podsmażane na maśle z cebulką i rozmarynem]
PIECZONA POLĘDWICZKA Z DORSZA
[w tymianku podana na puree selerowym, brokułami, marchewką i pieczonymi ziemniaczkami]
FILETY KARPIA PIECZONE NA MAŚLE
[z cebulką i maśle podane z ziemniakami w pietruszce i kapustą zasmażaną z grzybami]
ESKALOPKI Z POLĘDWICZEK
[z borowikami w śmietanie podane z opiekanymi ziemniakami i buraczkami glazurowanymi miodem]

 

BUFET CIAST

MAKOWIEC
SERNIK
PIERNIK

 

NAPOJE CIEPŁE I ZIMNE

KAWA
HERBATA
SOKI OWOCOWE
WODA Z CYTRYNĄ

 

MOŻLIWOŚĆ DOMÓWIENIA DESERU

SHOT & POP
biała czekolada, ciemna czekolada, amaretto, wiśnia, wanilia, jogurt, tiramisu